Download BlackBerry Connect Software User Guide

Transcript
Megjegyzés Az automatikus törlés a háttérben történik a
postafiók maximális méretének elérésekor. A legrégebbi
üzenetek törlődnek, hogy helyet biztosítsanak a beérkezett új
üzeneteknek. A zárolt üzenetek nem törlődnek.
Új értekezlet
Egy új e-mail üzenet megnyitásához válassza az Ü Z E N E T > Ú J
É R T E K E Z L E T parancsot. További részletek: „Értekezlet-kérés
létrehozása” 14. oldal .
Szinkronizálás most
A Szinkronizálás most parancs hatására megtörténik a telefon és a
számítógép közötti szinkronizálás, vagyis mindkettő
ugyanazokat az adatokat tartalmazza
Megjegyzés A Szinkronizálás most elem csak akkor jelenik meg
az Üzenet menüben, ha a szinkronizálás B E állapotú a
BlackBerry alkalmazásban. További részletek: „Szinkronizálás”
25. oldal .
Nyissa meg BlackBerry Connect fiókját és válassza az Ü Z E N E T
S Z I N K R O N I Z Á L Á S M O S T parancsot.
>
Üzenet áthelyezése
A kijelölt vagy megnyitott üzenet másik mappába történő
áthelyezéséhez válassza az Ü Z E N E T > Ü Z E N E T Á T H E L Y E Z É S E
parancsot. További részletek: „E-mail mappák” 5. oldal .
20
A BlackBerry használata
Megjelölés olvasottként vagy olvasatlanként
Ez az opció mind az üzenetlistából, mind egy megnyitott
üzenetből elérhető. Az üzenetlistában a S Z E R K E S Z T É S >
M E G J E L Ö L É S O L V A S O T T K É N T vagy a M E G J E L Ö L É S
O L V A S A T L A N K É N T menüpontok érhetők el, egy megnyitott
e-mailből pedig az Ü Z E N E T > M E G J E L Ö L É S
O L V A S A T L A N K É N T parancs jelenik meg.
Egy nyitott üzenetben csak a Megjelölés olvasatlanként opció
érhető el, mivel az üzenet bezáráskor automatikusan
olvasottként lesz megjelölve.
Ha egy üzenet olvasatlanként van megjelölve, akkor a listában
félkövéren jelenik meg.